mandag den 27. februar 2017

Afsnit 6

Så er vi blevet enige om en storyline for de sidste tre afsnit af vikingesagaen, som bliver optaget senere på foråret og offentliggjort vinteren 2017/2018.
Det bliver endnu mere episk, og vi skal omkring kristendommens indførelse. En vigtig karakter fra et tidligere afsnit vender tilbage og kommer til at spille en væsentlig rolle for handlingen.

Her er sjette og i denne omgang sidste afsnit: "Tingmødet".
Ask er blevet afsløret som svindler - så hvilke konsekvenser kan det få?


Jeg har en lille bag-kameraet-historie, der relaterer til dette afsnit (spoiler alert 😃):
Det var min beslutning, at karakteren Toke skulle dø, for at Ask stod helt alene tilbage. Og selvom jeg var helt sikker på, det var det rigtige, havde jeg superdårlig samvittighed overfor Elias Munk, som spiller Toke.  Da jeg mødte ham ved morgenmaden den første dag på set, gav jeg ham en stor krammer og sagde undskyld. Et par andre fra holdet spurgte, hvordan han fik beskeden om, at hans karakter blev slået ihjel, og Elias kunne fortælle, at han ikke havde fået det at vide før han selv læste manuskriptet.
"Så jeg nåede til: "Ask finder et lig i havnen. Det er Toke." Så måtte jeg lige have en pause og en smøg," fortalte Elias. Han kunne heldigvis godt se det sjove i det, og det var da også sådan lidt Game of Thrones-agtigt.
Jeg synes i øvrigt, at Elias gør det sindssygt godt i dette afsnit - han er helt vildt dygtig. Jeg har selvfølgelig fortrudt mange gange siden, at jeg slog Toke ihjel.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar